سئوکار حرفه ای | متخصص سئو کیست؟

سئوکار - وبسایت نقره ای

سئوکار حرفه ای یا متخصص سئو کیست؟ احتمالا شما برای سئو سایت تان نیاز به یه سئوکار حرفه ای دارید و میخواید که سایت خود را به رتبه های برتر گوگل برسانید یا اینکه میخواید خودتان متخصص سئو شوید و برای همین هم وارد این صفحه شده اید. در ادامه این صفحه شرح وظایف سئوکار و متخصص سئو را به صورت کامل شرح می دهیم و برای اینکه بتوانید به یک سئوکار حرفه ای تبدیل شوید در  وبسایت نقره ای مسیر پیشرفت را به شما نشان میدهیم.

سئوکار- متخصص سئو - کارشناس سئو

 

شماره تماس سئوکار: 09193155466 برای مشاوره رایگان تماس بگیرید.

سئوکار کیست؟

کلمه سئوکار در ایران متاسفانه به اشتباه رواج پیداکرده است و این اصطلاح چندان درست نیست. اما از جایی که ایرانی های عزیز برای راحتی خود این کلمه را رواج داده اند. دانش سئو خود مجموعه ای از مهارت هاست که باید در کنارهم یک متخصص سئو داشته باشد تا بتواند پروژه سئو سایت شما را به بهترین شکل ممکن هدایت کند.

علاوه بر دانش سئو که حتما باید یک کارشناس سئو داشته باشد؛ تجربه یکی از مهم ترین مواردی است که باید متخصص سئو آن را داشته باشد چرا که در بسیاری از موارد تجربه سئوکار بیشتر کارساز است و میتواند تاثیر زیادی در پیشرفت کار شما داشته باشد.

به کسی که دانش سئو را داشته باشد و  در پروژه های مختلف تجربیات مختلفی را به دست آورده باشد که بتواند سایت شما را در موتورهای جستجو مثل گوگل به رتبه های برتر برساند سئوکار میگویند. البته بیشتر سئوکاران دوست دارند که به آنها کارشناس سئو یا متخصص سئو بگویند.

نقش و اهمیت همراهی یک سئوکار حرفه ای

سئو سایت به قسمت های مختلفی تقسیم می شود. هرکدام از این بخش های سئو برای بهینه سازی قسمتی از سایت است. این موارد بسیار تخصصی است و برای یادگیری این موارد باید زمان زیادی صرف کنید و تجربه های مختلف را به دست بیاورید تا بتوانید بخش های مختلف سایت را برای موتورهای جستوجو مثل گوگل بهینه کنید و  سایت خود رابه رتبه های برتر گوگل برسانید.

اگر شما از کسانی هستید که قصد یادگیری سئو را دارید پیشنهاد میکنم آموزش خصوصی سئو را شرکت تا به صورت تخصصی سئو را یادبگیرید.

سه بخش اصلی سئو برای سئوکار

همانطور که گفتیم برای بهینه سازی سایت متخصص سئو یا کارشناس سئو باید به بخش های مختلفی تسلط داشته باشد در ادامه بخش های اصلی سئو برای بهینه سازی سایت را برای شما شرح می دهیم.

سئو داخلی(On-Page SEO)

سئو داخلی به مجموعه کارهایی که داخل سایت انجام می شود سئو داخلی گفته می شود. سئو داخلی دو بخش اصلی دارد  اول بخش سئو محتوا است. احتمالا این جمله بیل گیتس را که گفته است: “محتوا پادشاه است” را شنیده اید.

با توجه به تجربه ای که در پروژه های سئو کسب کردیم نقش محتوا در سئو سایت بسیار حائز اهمیت است و می شود بسیاری از سایت ها را با محتوا خوب و بهینه شده به رتبه های خوبی در گوگل برسانید.

تولید محتوا و سئو محتوا اگر به درستی اجرا شود میتواند بسیاری از هزینه های دیگر سایت مثل هزینه های بک لینک و سئوخارجی را کاهش دهد. اینجاست که نقش  کارشناس سئو  اهمیت ویژه دارد. چون متخصص سئو یا هما سئوکار با یک  استراتژی مناسب به بهترین شکل سئو سایت شما را به نتیجه می رساند.

سئو تکنیکال ( Technical SEO)

یکی دیگر از بخش های سئو که خیلی هم حائز اهمیت است و برای رتبه گرفتن در موتورهای جست وجو بسیار اهمیت دارد بحث های تکنیکال سایت است. همانطور که از اسم این بخش مشخص است سئو تکنیکال بیشتر مربوط به مباحث فنی و ساختاری وبسایت است. این بخش از سئو را میتوان یکی از بخش های سئو داخلی دانست اما با توجه به اهمیت ویژه ای که دارد معمولا سئوکاران این بخش از سئو را به صورت مجزا نام می برند.

سرعت لود سایت، بهینه سازی کدنویسی سایتف قالب مناسب سایت، اصلاح ارورهای احتمالی و … بخشی از مواردی است که در سئو تکنیکال باید به آنها پرداخته شود و وظیفه کارشناس سئو است که این موارد را شناسایی کند. انجام کارهای فنی وبسایت وظیفه سئوکار یا متخصص سئو نیست اما باید بهترین راهکارها را به تیم فنی ارائه دهد تا ساختار سایت و بحث سئو تکنیکال به بهترین شکل انجام شود.

سئو خارجی (off-Page SEO)

بخش های قبلی سئو که شامل سئو اخلی بوده اند را ما کنترل کامل روی آنها دایم و می توانیم به هر شکلی که میخواهیم اجرا کنیم. اما سئو فقط مربوط به داخل سایت و بخش های تحت کنترل ما نیست.

سئو بیرون از سایت هم از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید بتوانیم فعالیت های مختلفی را در خارج از سایت خود انجام دهیم تا منجر به افزایش رتبه سایت ما با کلمات دلخواه شود. فعالی ت های مختلفی  شاکل سئو خارجی می شوند که گرفتن بک لینک از دیگر وبسایت های موجود در وب را میتوان مهم ترین موضوع در بحث سئو خارجی دانست.

این که به چه شکلی از سایت های دیگر بک لینک بگیریم به ترجربه سئوکار خیلی ارتباط دارد. راحت ترین راه گرفتن بک لینک انتشار رپورتاژ است که با پرداخت هزینه است. اما سئوکاران حرفه ای و باتجربه میدانند که چه موقع  و چگونه از رپورتاژ استفاده کنند تا بتوانند بهترین نتیجه را به دست بیاورند.

انتشار رپورتاژ و ساخت بک لینک نیاز تجربه بسیار زیاد است چرا که این بک لینک های می توانند مانند شمشیر دولبه عمل کنند. همانقدر که میتوانند برای سایت مفید باشند اگر به شکل درستی اجرا نشوند میتوانند مضر هم باشند و همه فعالیت های سایت را نابود کنند.

همانطور که گفتم با برخلاف سئوداخلی در سئو خارجی تسلط کامل نداریم و اگر اشتباهی امجام شود برای رفع اشتباه  باید هزینه های زیادی را پرداخت کنید تا اصلاح انجام شود. که در بسیاری از موارد ممکن است اشتباه جبران ناپذیر باشد.

رقابت در سئو همیشه هم عادلانه نیست و رقبای شما در بسیاری از موارد ممکن از از روش های نادرستی استفاده کنند و سئو سایت شما را نابود کنند. پس کارشناس سئو یا سئوکار سایت شما همیشه باید مراقب سایت شما باشید و داده های سایت شما را آنلایز کند.

وظایف سئوکار حرفه ای یا متخصص سئو چیست؟

همانطور که گفتیم کارشناس سئو یا سئو کار باید هم دانش سئو داشته باشد و هم تجربه خوبی در سئو داشته باشد.تا علاوه فاکتورهای رتبه بندی که به صورت مداوم توسط گوگل آپدیت می شود را به خوبی بشناسد و بتواند بهترین عملکرد را در زمان تغییر الگوریتم های گوگل داشته باشد.

به طور کلی اگر بخواهیم عنوان کنیم وظایف زیر بر عهده سئوکار است:

  • آشنایی با جدیدترین الگوریتم های گوگل
  • ترکیب روش های مختلف برای کسب بهترین نتیجه
  • آنالیز داده های سرچ کنسول
  • تحیق کلمات کلیدی به صورت مداوم
  • نظارت بر تولید محتوای سایت
  • نظارت بر سئو خارجی و سایخت بک لینک ها
  • لینک سازی داخلی و استراتژی محتوایی
  • کنترل بررسی نتایج سایت

 

 

 

شاید نیاز داشته باشید:

 

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

5 × دو =